Albert Broekhuis nieuwe hoofd opleidingen van de SVO (samenwerking meiden-vrouwenvoetbal) FC RDC en Sportclub Deventer

Hoewel Albert niet nieuw is bij de verenigingen, is het toch goed dat we hem even voorstellen:
Albert Broekhuis is 51 jaar en samenwonend met Angelique en zij hebben samen 3 dochters, waarvan 2 voetballen binnen de SVO. Albert heeft zelf gevoetbald bij Roda Deventer en Kon. UD op het veld en 10 jaar hoofdklasse in de zaal bij Helios. Zijn leven bestaat voor een groot deel uit sport, ook tijdens zijn maatschappelijke carrière. Albert heeft 7,5 jaar gewerkt als sportinstructeur bij defensie, 7,5 jaar als bedrijfsleider bij de Scheg en hij heeft 12 jaar lang zeven zwemscholen onder zijn hoede gehad. Momenteel werkt hij als activiteitenbegeleider bij Trajectum (mensen met een gedragsprobleem).

Albert heeft een ruime ervaring als trainer. Hij is jeugdtrainer geweest bij Roda en kon. UD. Daarnaast is hij hoofd jeugdopleiding bij Colmschate en teammanager bij de Go Ahead Eagles C en B-jeugd geweest. Albert heeft gewerkt als hoofdtrainer bij WWV en Sallandia. Albert is in het bezit van het TC2 trainersdiploma. Momenteel is Albert Hoofd Jeugd Opleidingen bij FC RDC en trainer van Dames 1 waar hij tot eind van dit seizoen actief zal zijn. De samenwerkingscommissie heeft Albert weten te strikken voor de deze vacature en Albert geeft aan erg veel zin in te hebben om binnen de vrouwen- en meidentak aan de slag te gaan.