Clubhuiscommissie

Het clubhuis van Sportclub Deventer is een plek waar leden, donateurs, supporters en natuurlijk onze gasten (tegenstanders, scheidsrechters) elkaar kunnen ontmoeten, door de week en in het weekend. Dit kan zowel formeel (vergaderen, wedstrijdbesprekingen) als informeel, dus gewoon gezellig een kop koffie of een drankje nuttigen, klaverjassen of bijvoorbeeld darten.

Het clubhuis is tijdens openingstijden voor een ieder toegankelijk. Gastvrijheid, gezelligheid en service staan hoog in het vaandel. We proberen dit te realiseren in een schoon en smaakvol ingericht clubhuis, met enthousiaste bardienstmedewerkers en een assortiment dranken/snacks dat aansluit bij de wensen van onze leden.
De clubhuiscommissie (CHC) is verantwoordelijk voor  de inkoop van het assortiment, het maken van het barrooster, het inplannen van activiteiten en de schoonmaak.
De CHC bestaat uit Joris Staijen en de inkoop wordt verzorgd door Arne Vegelin.
Op dit moment zijn we op zoek naar nog iemand die ons team wil komen versterken
Heb je suggesties, vragen of opmerkingen die betrekking hebben op onze activiteiten, mail dan naar clubhuiscie@sportclubdeventer.nl