• Dit evenement is voorbij.

Train de trainer

25 april 2022

Hallo allemaal,

Op maandag 25 april verzorgt GAE een ’train-de-trainer’-avond speciaal voor alle (jeugd-, dames, senioren)trainers, leiders en andere ge├»nteresseerden van Sportclub Deventer.

Daarvoor nodig ik jullie graag uit. We horen dan een stukje theorie en zien praktische praktijkvoorbeelden waarbij een jeugdelftal van Sportclub de oefeningen zal uitvoeren onder leiding van Jeugdtrainers van GAE.

Tijd: 19-2045 uur, op ons eigen complex dus. Graag om 1845 uur aanwezig, het liefst in SC Deventer (trainers)tenue.

Deze avond wordt speciaal voor ons georganiseerd, dus laten we zorgen voor een hele goede opkomst!

Laat mij (hoofdopleidingen@sportclubdeventer.nl) of even via de co├Ârdinator alvast weten of je erbij bent.

Datum:
25 april 2022