Extra corona maatregelen

Beste Sportclub-leden,

Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. De horeca moet sluiten, de maximale groepsgrootte wordt teruggebracht en amateursportwedstrijden zijn verboden. Het zijn harde maatregelen, maar noodzakelijk in de bestrijding van het coronavirus. De maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober en gelden voorlopig voor de komende 4 weken. Over 2 weken maakt het kabinet de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen. Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. Het kabinet roept mensen dan ook op contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven. Voor ons geldt daarom vanaf vanavond 22 uur:

1. Alle competitiewedstijden zijn voor 4 weken stilgelegd (zowel jeugd als senioren)
  2. Alle trainingen zijn stilgelegd voor leden boven de 18 jaar
  3. De kleedkamers zijn gesloten

Alle andere maatregelen blijven van kracht. Omdat wij van mening zijn dat het – zeker ook voor de jeugd – van belang is in deze tijden in beweging te blijven zoeken we uit of het mogelijk is om in de weekenden onderling wedstrijdjes te kunnen spelen. Dit past binnen de maatregelen en maakt het toch mogelijk dat in ieder geval de jeugd in deze bizarre tijden toch nog wat leuke afleiding heeft. Wij zullen ons de aankomende dagen beraden en zullen ons melden over hoe we dit willen organiseren.

Blijf gezond!

Met sportieve groet namens het bestuur

Robert Berends