Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer in de zomervakantie!

Wij hebben goed nieuws! In de zomervakantie komt Go Ahead Eagles wederom naar Sportclub Deventer voor een gaaf en vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camp op onze velden. In de eerste week van de zomervakantie op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 juli 2021, dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur wordt het Go Ahead Eagles Soccer Camps georganiseerd.

Doe jij ook mee? Kijk op www.ga-eagles.nl/soccercamps voor meer informatie en om je aan te melden!

Er is voor de deelnemers een vernieuwd programma samengesteld waarbij er op het veld verschillende partij- techniek- en spelvormen centraal staan. Uiteraard mogen de nieuwste Skill Games uit het populaire spel FIFA 21 die op het veld worden uitgevoerd door de deelnemers niet ontbreken.

Wat kan je verwachten?
– Een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue
– Nieuw: Skill Games uit FIFA 21
– Kans om gescout te worden
– Begeleiding van gekwalificeerde trainers
– Go Ahead Eagles Soccer Camps medaille
– 3 dagen heel veel voetbalplezier

Ga snel naar www.ga-eagles.nl/soccercamps en schrijf je in!