12 juni hulp bij in- en uitschrijven

We hopen natuurlijk dat je volgend seizoen weer bij ons blijft voetballen. Maar mocht je Sportclub gaan verlaten aan het eind van het seizoen, dan is 15 juni de allerlaatste dag waarop je je kunt uitschrijven bij de ledenadministratie. Toch hebben wij het liever twee weken eerder, dan hebben we de tijd om alles klaar te zetten voor de overschrijvingen-deadline van de KNVB. Uitschrijven kan helemaal online, via een mail naar ledenadministratie@sportclubdeventer.nl. En als je jeugdspeler bent, kun je voor het inleveren van je tenue een mail sturen naar outfits@sportclubdeventer.nl.

Maar misschien heb je hulp nodig bij het uitschrijven, of bij het inschrijven, of heb je vragen over de contributie of de borg. Daarom zijn de penningmeester, en de ledenadministratie op zaterdag 12 juni tussen 10 en 11 u bij het clubhuis aanwezig om je te helpen. Let op: de kledingcommissie is er niet op 12 juni. Zij zijn in het clubhuis op vrijdagavond 4 juni en op zaterdag 3 juli, maar alleen op afspraak.