Jeugdfluiters starten goed

De jeugdfluiters zijn het seizoen weer goed begonnen. Het doel is om alle O11, O12, en O13 wedstrijden te fluiten. Daar zijn veel scheidsrechters voor nodig. Afgelopen maandag was de eerste cursusavond, waarin we vijf nieuwe jeugefluiters hebben opgeleid. Komende maandag is de tweede avond. Binnenkort zie je de nieuwe fluiters op het veld verschijnen.

Daarnaast hebben we ook voor het eerst een cursus vlaggen verzorgd. Bij voldoende animo doen we deze later in het jaar nog eens.

Het is mooi om te zien dat scheidsrechters doorgroeien. Op de foto hieronder zie je Valentijn. Vorig jaar floot hij vooral 8 tegen 8, en deze week heeft hij voor het eerst op het grote veld een wedstrijd geleid. Leuk weetje: ook de grensrechter van Sportclub Deventer was nieuw.

Heb je belangstelling om met ons mee te doen? Laat dan een berichtje achter op scheidsrechters@sportclubdeventer.nl.