Jeugdzaken

Onder jeugdzaken valt de jeugdcommissie met de leeftijdscoördinatoren, de subcommissies taskforce meidenvoetbal en de activiteitencommissie jeugd- en scheidsrechterscommissie.
Het bestuurslid Jeugd, Marco van Eikenhorst, behartigt de belangen van jeugdzaken binnen het bestuur.

Contactgegevens leefdtijd coördinatoren

Ronald Timmers : JO6 – mini’s                     mini@sportclubdeventer.nl
Wouter Bijman : JO7 | JO8                          mini@sportclubdeventer.nl
Diederique Kemperink : JO9 t/m JO11          JC7-9@sportclubdeventer  JC10-11@sportclubdeventer.nl
Vacant : JO12 en JO13                               JC12-13@sportclubdeventer.nl
Theresa Roseboom : JO14 en JO15               JC14-15@sportclubdeventer.nl
Barbara Dingen : JO16 en JO19                   JC16-19@sportclubdeventer.nl
Thimo Huisman: meiden                            meidenvoetbal@sportclubdeventer.nl
Chris Kiehn, bestuurslid                             jeugd@sportclubdeventer.nl

Handleiding Kader
Voor het kader van de jeugdteams (trainers en leiders) is een handleiding opgesteld. Hierin staat alle relevante informatie over het trainen of leiden van een team. toegevoegd zijn ook voorbeeld mails die leiders kunnen gebruiken richting de (ouders van de) spelers van het team. handleiding kader.

Richtlijnen teamindelingen
Voor de teamindelingen aan het einde van elk seizoen ter voorbereiding van het volgende seizoen zijn richtlijnen opgesteld. Hiermee probeert Sportclub Deventer helder en transparant te zijn over de gang van zaken en de planning rondom de teamindelingen. De richtlijnen zijn te vinden via onderstaande link. Indien je hier vragen over hebt, stuur dan een e-mail aan tcjunioren@sportclubdeventer.nl en/of jeugd@sportclubdeventer.nl.

Handleiding richtlijnen