Meidenvoetbal

Meidenvoetbal bij Sportclub Deventer?…Ja natuurlijk!

Al seizoenen lang voetballen er meiden bij Sportclub Deventer in de verschillende leeftijdsklassen. Om het meidenvoetbal op een hoger plan te krijgen zijn we bij aanvang van het seizoen 2014/2015 begonnen om het een eigen plek te geven binnen de club. Dit heeft ertoe geleid dat we de competitie zijn gestart met 2

Al seizoenen lang voetballen er meiden bij Sportclub Deventer. Om het meidenvoetbal op een hoger plan te krijgen zijn we bij aanvang van het seizoen 2014/2015 begonnen om het een eigen plek te geven binnen de club. Dit heeft ertoe geleid dat we de competitie zijn gestart met 2 meiden E-teams en een meiden C-team.

Sportclub Deventer wil meiden van alle leeftijden de mogelijkheid bieden om te komen voetballen, recreatief maar ook prestatief. Meisjes in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar zullen gemengd spelen met jongens in de mini’s of in een F-team. Vanaf 9 jaar kunnen de meiden ingedeeld worden in een eigen meidenteam of, wie dat wil, samen met jongens in een gemengd team.

De doelstelling van Sportclub Deventer is om het meidenvoetbal door te laten groeien tot een volwaardige tak en uiteindelijk in alle leeftijdsklassen minimaal één meidenteam te hebben.

Huidige leeftijdsgroepen:

• Mini’s en JO8/JO9 (onder 9 jaar)
  • JO11 en MO11-meidenteams (9 t/m 11 jaar)
  • MO13-meidenteams (11 t/m 13 jaar)
  • MO15-meidenteam (13 t/m 15 jaar)
  • MO17-meidenteam (15 t/m 17 jaar)

Wilt u meer informatie of een paar keer vrijblijvend meetrainen dan kunt u mailen naar:

meidenvoetbal@sportclubdeventer.nl