Sportclub Deventer Voetbal 2-daagse

Kom 17 en 18 augustus 2021 naar de Sportclub Deventer Voetbal 2-daagse.
Voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar. De voetbaldagen zijn van 9:00 – 15:00 uur en worden gegeven door gediplomeerde trainers van Voetbalschool Impuls:

Plezier en voetballen tijdens 2 dagen training en voetbalactiviteiten voor €75,-. Dit is inclusief lunch, drinken en tussendoortjes! Er is plek voor maximaal 100 leden, dus meld je snel aan. VOL = VOL.
Meld je nu aan.

Maakt je kind gebruik van een sportcheque via de Stichting Leergeld van de gemeente Deventer, dan kan je kind hier zonder meerkosten aan meedoen op het moment dat het (alternatieve) voetbalkamp in juni voor je kind niet doorgaat. Je kunt dan bij de inschrijving aangeven dat jouw kind gebruikmaakt van deze sportcheque.

Heb je vragen, stel ze gerust. Je kunt ons een e-mail sturen: voetbalkamp.scd@gmail.com

Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de richtlijnen vanuit het RIVM rondom corona.

Namens de voetbalkampcommissie BEN.
Theresa Roseboom, Björn Halkers en Diedérique Kemperink – Bakker