Uitnodiging bijeenkomst ‘Vrienden van Sportclub Deventer’

Sportclub Deventer is een vitale, gezonde voetbalvereniging, die nog steeds elk jaar groeit. Maar zelfs een gezonde vereniging kan in deze tijden een extraatje goed gebruiken. En daar zijn de ‘Vrienden van Sportclub Deventer’ voor. Een leuke, groeiende groep van betrokken leden/ouders die met een bijdrage van € 50 (studenten € 25) de club ondersteunt.

Algemeen belang of sfeerverhogend
Wij steunen de vereniging met de aanschaf van producten die niet direct aan voetbalzaken zijn toe te schrijven, maar het algemene belang dienen of sfeer verhogend werken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de belettering van ons clubhuis, de aanschaf van een defibrillator, verlichting en tafels in de kantine. Maar ook bijdragen aan jeugdactiviteiten door de jaren heen, het scorebord en de geluidsinstallatie boven de tribune.

Waar gaat het geld naartoe?
Waar gaat ons geld de komende periode aan besteed worden? Kom, mits de coronaregels het dan toelaten, vrijdag 17 december naar ons clubhuis en bepaal met alle andere vrienden de doelen voor volgend jaar. Het zijn altijd reuze gezellige avonden, voorzien van de nodige hapjes en drankjes.

De deuren van het clubhuis openen op vrijdag 17 december om 20 uur, het programma start om 20.30 uur. De bijeenkomst is voor alle spelers (v.a. JO19), ouders, trainers en leiders

Wij hopen op een grote opkomst!
Marga Kroes, Geert Groot Koerkamp en Ronald Hagen
Voor meer info: 06-460 94 895