Update 3 beleid Sportclub Deventer rondom het Coronavirus

Beste allemaal,

En weer komen we een stapje dichterbij een normale situatie. De landelijke overheid heeft in haar persconferentie aangegeven dat ook volwassenen onder voorwaarden weer kunnen beginnen met sporten in clubverband. Sportclub Deventer werkt hier natuurlijk graag aan mee. Vanaf deze week kunnen senioren op donderdagavond weer gaan trainen onder voorwaarde van de 1,5 m afstand. Ook voor de senioren is een corona-protocol opgesteld, dat zo spoedig mogelijk aan de leden zal worden opgestuurd. De leiders zijn inmiddels op de hoogte. Hou je aan deze regels en dan kan er weer lekker gebald worden. Mocht je met jouw team weer willen gaan trainen meld dat dan aan je leider en hij/zij zal vervolgens aangeven op welke wijze de training weer opgestart kan worden.

We wensen iedereen weer veel plezier.

Namens het bestuur

Robert Berends