Update beleid Sportclub Deventer inzake Coronavirus

Beste leden,

Zoals donderdag al aangekondigd zouden wij als bestuur nog ons beleid inzake het Coronavirus tegen het licht houden. Hierbij hebben wij de voorgestelde maatregelen van de overheid en de KNVB betrokken. Beweging en voetbal staat bij ons hoog in het vaandel, echter kunnen wij gezien de laatste ontwikkelingen geen andere keuze maken dan de voorgestelde maatregelen te volgen. Dit betekent:

• Alle wedstrijden en dus ook trainingen zijn tot en met 31 maart afgelast
  • De kantine blijft gesloten voor Sportclub Deventer activiteiten
  • Voor andere activiteiten binnen het clubhuis dienen de gebruikmakende partijen hun eigen afweging te maken.

Wij vinden het erg spijtig dat we deze maatregelen moeten nemen. We hopen uiteraard vanaf 1 april weer gewoon een balletje te kunnen trappen. Wij zullen jullie bij nieuwe ontwikkelingen zo snel mogelijk weer informeren.

Robert Berends