Update corona 29 september

Er is weer een persconferentie van de overheid geweest waarin er extra maatregelen bekend zijn gemaakt die betrekking hebben op het amateursport. Op basis hiervan moeten we helaas weer nieuwe maatregelen nemen, aanvullend op de geldende maatregelen. Hierna een kort overzicht, waarbij het beleid van de landelijke overheid leidend is. De volgende maatregelen gelden tot nader order:

Aanvullende maatregelen per 29 September:

• De kantine is gesloten.
  • Ook mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij de trainingen.

Daarnaast geldt omtrent toeschouwers bij wedstrijden het volgende:

• Toeschouwers worden NIET toegelaten bij wedstrijden.
  • Ouders die rijden naar uitwedstrijden – met spelers van het team voor spelers t/m 17 jaar – worden gezien als teambegeleiding en mogen dus wel naar de wedstrijd kijken. Dit geldt ook voor uitspelende clubs die bij ons op bezoek komen. Dit geldt NIET voor de thuiswedstrijden.

De huidige maatregelen blijven onverminderd van kracht:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Probeer drukte te vermijden.
  • Was vaak je handen.
  • Niezen en hoesten in je elleboog.
  • Bij rijden naar uitwedstrijden MOET iedereen een mondkapje dragen.

Wij vinden het enorm spijtig deze maatregelen te moeten afkondigen en wij hopen net als jullie dat dit van korte duur is. Mogelijk dat er nog aanvullende/aangepaste maatregelen volgen in de aankomende dagen wanneer bijvoorbeeld vanuit de KNVB meer bekend is. Wij hopen jullie voor nu jullie voldoende op de hoogte gesteld te hebben. Wij rekenen op jullie begrip.

Met sportieve groet namens het bestuur,
Robert Berends