Vervroegde winterstop

Het landelijke beleid laat nog steeds voetbal binnen de vereniging toe. Wij zien in het weekend dat onze kinderen genieten van het feit dat ze op zaterdag sportief en competitief bezig kunnen zijn. Echter, gezien het snel oplopende aantal corona-besmettingen in de regio Deventer is al een aantal schoolklassen collectief in quarantaine geplaatst, sluiten zelfs een aantal scholen hun deuren en ook een aantal voetbalverenigingen heeft deze stap genomen. Gezien deze regionale ontwikkelingen heeft ook Sportclub Deventer besloten om extra maatregelen te nemen. Na de trainingen van deze week (t/m vrijdag 11 december) sluit Sportclub Deventer de deuren en begint de winterstop.

Wij willen nog niet al te veel vooruitlopen op 2021, want de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Of we al in de 1e of pas in de 2e of 3e week weer beginnen met trainen, blijft nog even ongewis. Hier volgt tijdig berichtgeving over. Wat we nu al met zekerheid kunnen stellen, is dat de traditionele nieuwjaarsreceptie helaas niet doorgaat.

Een spijtig maar realistisch besluit. Gezondheid gaat voor alles. Namens het bestuur en alle commissies wensen wij iedereen ondanks alle corona-maatregelen hele fijne feestdagen! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!