Voetbalkamp

Sportclub Deventer Voetbal 2-daagse

Kom 10 en 11 augustus naar de Sportclub Deventer een voetbal 2-daagse.
Voor jongens en meisjes tussen de 5 en 15 jaar.
De voetbaldagen zijn van 9:00 – 15:00 uur en worden gegeven door gediplomeerde trainers van Voetbalschool Impuls:

Omdat beide voetbalkampen dit jaar helaas niet door zijn gegaan, betalen Sportclub Deventer leden nu €50,- voor 2 volle dagen i.p.v €75,-. Dit is inclusief lunch, drinken en tussendoortjes!
Er is budget en plek voor maximaal 100 leden, dus meld je snel aan. VOL = VOL. Meld je nu aan :

Maakt uw kind gebruik van een sportcheque via de Stichting Leergeld van de gemeente Deventer, dan kunt u dit bij de inschrijving aangeven.

Heeft u vragen, stel ze gerust. U kunt ons een e-mail sturen: voetbalkamp.scd@gmail.com

Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de richtlijnen vanuit het RIVM rondom corona.

Namens de voetbalkampcommissie BEN.
Theresa Roseboom, Björn Halkers en Diedérique Kemperink – Bakker