Wouter Groot Lipman verlengt contract

Sportclub Deventer heeft het contract met hoofdtrainer Wouter Groot Lipman verlengd, waardoor hij de selectie tot medio 2023 onder zijn hoede zal hebben. Zowel club als trainer zijn tevreden dat er al vroeg duidelijkheid is richting de toekomst, zodat de ingezette ontwikkeling voortgezet kan worden. Ons eerste elftal debuteerde vorig seizoen met een bijna volledig nieuwe groep jonge spelers in de vierde klasse zaterdag en is het huidige seizoen goed begonnen met 7 punten uit 3 wedstrijden. Ondanks dat er in het vorige seizoen door corona nauwelijks wedstrijden zijn gespeeld, heeft het team zich dankzij de inbreng van Wouter goed ontwikkeld. De club ziet dat daarmee aan de belangrijkste doelstelling is voldaan en omdat de spelersgroep ook aangaf graag met Wouter door te willen, was contractverlenging het uitgangspunt. Vanwege de prettige samenwerking, goede faciliteiten en aanwezige potentie wilde Wouter zelf ook graag verder bij Sportclub Deventer en waren club en trainer er snel uit.
Ook elftalleider Willie Bootsveld blijft volgend seizoen betrokken bij ons eerste elftal.