Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit Eveline Coenen, Louise Wittenberg, Caro Beekman, Simone Hubers en Willeke Veneman.

Wij organiseren activiteiten voor de jeugd en wij zijn te bereiken op activiteiten@sportclubdeventer.nl

Gezocht vrijwilligers activiteiten commissie

Vele handen maken licht werk!
De activiteitencommissie van Sportclub Deventer is op zoek naar 3 of 4 vrijwilligers voor het komende seizoen. Het zou fijn zijn als je de komende maanden al meedraait bij 1 of 2 activiteiten zodat we je kunnen inwerken.

Zonder vrijwilligers kan Sportclub Deventer deze activiteiten niet organiseren.
Het is het streven dat iedere vrijwilliger ongeveer 2 seizoenen meedraait, zodat de belasting verdeeld wordt en de kennis aanwezig blijft.
Vanuit de huidige bezetting stoppen er vanaf de zomer een aantal mensen en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste organisatoren!

Werkzaamheden
Samen met een groep van ongeveeer 6 vrijwilligers een jaarplanning maken en deze activiteiten coordineren, met behulp van ouders mede organiseren en het budget bewaken.

Wie meldt zich aan?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de huidige leden of een e-mail sturen naar : activiteiten@sportclubdeventer.nl