De ledenadministratie bestaat uit:

• Irene Vinkenburg (applicatiebeheer, senioren, JO19)
  • Michiel Zetzema (junioren JO12 t/m JO17)
  • Almir Tiric (pupillen JO6- t/m JO11)
  • Ellis Bobeldijk (VOG)
  • Charlotte van Stiphout (leiders en trainers jeugd)
  • Clea Evers (leergeldcheques/ stichting rechtop)

Wij houden ons bezig met het in- en uitschrijven van leden en vrijwilligers. Tevens nemen wij de administratie ten behoeve van de contributie, mailings, indeling van teams, spelerspassen en KNVB apps Voetbal.nl en Wedstrijdzaken voor onze rekening.

Contact: ledenadministratie@sportclubdeventer.nl

Voor de meiden van de SVO (vanaf MO11 en ouder) is het beter om rechtstreeks contact op te nemen met secretaris@svodeventer21.nl

Wanneer neem je contact op met de ledenadministratie?

• Om je in te schrijven als lid: via de knop ‘lid worden’ op de website.
  • Om je uit te schrijven: dit kan twee maal per jaar: voor 15 juni of voor 15 december (maar liefst 2 weken eerder zodat we tijd hebben om alles te verwerken).
  • Wijzigingen in je NAW gegevens, uitschrijven of je rekeningnummer wijzigen, kan via het ledenportaal.
  • Als je een andere wijziging wil doorgeven, stuur dan een e-mail.
  • Als je niet kunt inloggen op Voetbal.nl of – als je teamleider bent – Wedstrijdzaken.
  • Voor al je andere vragen over in- en uitschrijven