Lid worden

Sportclub Deventer is een club in beweging. Wij bieden zowel mogelijkheden voor recreatief als prestatievoetbal en voor zowel jongens als meisjes. En altijd staat plezier voorop. Als je wil eerst wil ervaren of voetbal en onze mooie club wat voor jou is dan kun je eerst een keer komen meetrainen.

Ook mensen die niet voetballen en Sportclub Deventer willen steunen kunnen zich aanmelden. Je wordt dan ingeschreven als vrijwilliger (niet spelend lid).

Je kunt je aanmelden bij Sportclub Deventer via de knop Inschrijfformulier hierboven. Let op: Vlak boven de privacy instellingen word je gevraagd om akkoord te gaan met de statuten. Dit vinkje is verplicht, maar staat op een onlogische plek en kun je makkelijk over het hoofd zien. (De statuten kun overigens vinden onder het menu Bestuur.)

Onze privacyverklaring vertelt je meer over wat wij doen met je gegevens. Deze kun je hieronder vinden in een downloadbestand. Het andere downloadbestand is een informatiebrochure voor leden. Daarin staan allerlei praktische afspraken die we bij Sportclub Deventer hebben gemaakt.

Voor uitschrijven en voor meer informatie: ledenadministratie@sportclubdeventer.nl. Uitschrijven kan twee maal per jaar: voor 1 juni of voor 15 december.

Privacy verklaring

Informatiebrochure