Lid worden

Sportclub Deventer kan zich verheugen in een grote belangstelling. Helaas is het momenteel zo dat veel teams vol zitten en dat we aanlopen tegen de grenzen van de accommodatie (velden en kleedkamers). Na je aanmelding zullen we daarom eerst kijken of er plek is in een team. Als dat niet het geval is zetten we je op de wachtlijst. Als je wil kun je dan wel een keer komen meetrainen om te ervaren hoe het is om bij Sportclub Deventer te voetballen.

Ook mensen die niet voetballen en Sportclub Deventer willen steunen kunnen zich aanmelden. Je wordt dan ingeschreven als vrijwilliger (niet spelend lid).

Je kunt je aanmelden bij Sportclub Deventer via de knop Inschrijfformulier hierboven. Let op: Vlak boven de privacy instellingenword je gevraagd om akkoord te gaan met de statuten. Dit vinkje is verplicht, maar staat op een onlogische plek en kun je makkelijk over het hoofd zien. (De statuten kun overigens vinden onder het menu Bestuur.)

Onze privacyverklaring vertelt je meer over wat wij doen met je gegevens. Deze kun je hieronder vinden in een downloadbestand. Het andere downloadbestand is een informatiebrochure voor leden. Daarin staan allerlei praktische afspraken die we bij Sportclub Deventer hebben gemaakt.

Voor uitschrijven en voor meer informatie: ledenadministratie@sportclubdeventer.nl. Uitschrijven kan twee maal per jaar: voor 1 juni of voor 15 december.

Informatiebrochure

Privacy verklaring